Tarta cu sunca si busuioc

Printeaza

Tarta cu sunca si busuioc din: aluat, rosii, branza feta, oua, piper, smantana, sunca uscata, busuioc.

Ingrediente:Tarta_cu_sunca_si_busuioc

  • un pachet aluat congelat de foitaj
  • 2 rosii
  • 150 g branza feta
  • 2 oua
  • piper
  • 100 smantana

pentru servit:

  • 200 g sunca uscata
  • cateva frunze busuioc

 

Mod de preparare:

Aluatul se pune mai întâi la decongelat, după care se întinde uşor pe masa presărată cu puţină făină.

Se asază apoi în forma în care se va coace tarta. Se presară deasupra brânza sfărâmată si se pun şi roşiile tăiate rondele.

Se bat ouăle, apoi se adaugă smântână şi piper. Se toarnă peste ingrediente si se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Cu 5 minute înainte de a fi gata, se pune şunca uscată si apoi se aduce la masă cu busuioc proaspăt deasupra.

Tarta cu sunca si busuioc

Tarta_cu_sunca_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tartă cu şuncă şi caşcaval

Tarta cu mazare, branza si sunca

Tarta cu mazare, branza si sunca din: aluat foitaj, mazăre curăţată, ardei gras, brânză de vaci, şuncă, oua, smântână de gătit, sare, piper. Poate iti place si: Tarta cu crema de smantana Tarta cu prune uscate si caramel Tarta cu peste si ciuperci Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj 300 g mazăre curăţată 1 ardei gras 200 g brânză de vaci 150 g şuncă […]

 

Tarta fina cu branza Camembert

Tarta cu gulii, branza si sunca

Tarta cu gulii, branza si sunca din: unt, ceapă, frunzuliţe de cimbru, şuncă de Praga, gulii, brânză cedar, mozzarella, sare, piper. Ingrediente: 85 g unt 1 ceapă 1 lingură frunzuliţe de cimbru 5 felii şuncă de Praga 1,5 kg gulii tăiate felii subţiri 70 g brânză cedar rasă 125 g mozzarella bine scursă sare piper Mod de preparare: Se încinge cuptorul […]

 

Tarta cu sparanghel si sunca

Tarta cu sparanghel si sunca din: sparanghel alb sau verde, sare, sunca, aluat de foi refrigerat, faina, caşcaval Emmentaler, boabe de piper. Ingrediente: 500 g sparanghel alb sau verde sare 100 g şuncă 400 g aluat de foi refrigerat făină pentru tapetat planşeta 300 g caşcaval Emmentaler 1 linguriţă boabe de piper pisate Mod de preparare: Se curăţă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.