Tarta cu sunca si branza feta

Printeaza

Tarta cu sunca si branza feta din: aluat congelat de foitaj, roşii, branza feta, sare, piper, sunca uscata, frunz de busuioc

Tarta_cu_sunca_si_branza_feta

Ingrediente:

  •  un pachet aluat congelat de foitaj
  •  2 roşii
  •  150 g brânză feta
  •  2 ouă
  •  piper
  •  100 smântână

Ingrediente pentru servit:

  •  200 g şuncă uscată
  •  câteva frunze busuioc

Mod de preparare:

Aluatul se pune mai întâi la decongelat, după care se întinde uşor pe masa presărată cu puţină făină.

Se asază apoi în forma în care se va coace tarta.

Se presară deasupra brânza sfărâmată si se pun şi roşiile tăia­te rondele. Se bat ouăle, apoi se adaugă smântână şi piper.

Se toarnă peste ingrediente si se dă la cuptor pentru 30 de mi­nute.

Cu 5 minute înainte de a fi gata, se pune şunca uscată si apoi se aduce la masă cu busu­ioc proaspăt deasupra.

Tarta cu sunca si branza feta

Tarta_cu_sunca_si_branza_feta

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tarta cu spanac şi şunca

Tarta cu spanac si sunca

Tarta cu spanac si sunca din: faina, unt, smantana, sunca, ulei, usturoi, ceapa, oua, cascaval, sare, piper. Ingrediente: Aluatul de tartă 300 g făină 200 g unt 1 gălbenuş 2 linguri smântână sare Umplutură: 200 g şunculiţă ţărănească 1 lingură ulei 1 legătură ceapă verde 2 căţei de usturoi 250 g spanac proaspăt 6 ouă […]

 

Tartă cu şuncă şi caşcaval

Tarta cu sunca si ceapa verde

Tarta cu sunca si ceapa verde din: faina, unt, oua, sare, sunca, ceapa, smantana, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 g unt un gălbenuş • 4 linguri apă rece 1/2 linguriţă sare Pentru umplutură: 2 legături ceapă verde un ou 200 ml smântână 250 g şuncă sare piper Pentru garnitură: 4 ouă […]

 

Tarta cu sunca, branza si rucola

Tarta cu sunca, branza si rucola din: foitaj, brânză de vaci, roşii deshidratate, şuncă de Praga, rucola. Ingrediente: 350 g foitaj 300 g brânză de vaci 75 g roşii deshidratate, păstrează uleiul deoparte 8 felii de şuncă de Praga 1 mână de rucola       Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200° C şi întinde foitajul pe suprafaţa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.