Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei

Printeaza

Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei din: foitaj, oua, lapte, sunca, dovlecel, cascaval, unt, sare, piper.

Ingrediente:Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 2 ouă
  • 250 ml lapte
  • 200 g suncă
  • 1 dovlecel mediu
  • 50 g cascaval
  • 10 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

O formă rotundă de copt se unge cu unt si se asază aluatul de foitaj, inclusiv pe marginile tavii. Se taie aluatul care le depăseste si se înteapă tarta cu furculita.

Se taie cuburi mici de sunca şi felii subtiri dovlecelul si se pun în formă. Se bat ouăle foarte bine, se adaugă laptele, sare si piper si se toarnă peste şuncă şi dovlecei.

Se presară cascavalul si se lasă aproximativ 30 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.