Tarta cu struguri

Printeaza

 Tarta cu struguri

Ingrediente:Tarta cu struguri

Pentru aluat ai nevoie de:

  • 250 g făină
  • 125 g unt
  • 1 lingură apă
  • sare

Pentru cremă ai nevoie de:

  • 50 g unt
  • 100 g zahăr pudră
  • 3 ouă
  • 50 g făină
  • 1/4 l lapte
  • 1 kg struguri albi şi negri

 

Mod preparare aluat:

Frămânţi din toate ingredientele o cocă sfărâmicioasă pe care o întinzi apoi într-o formă de tartă unsă cu unt şi o dai la cuptor pentru 10-15 minute.

In acest timp pregăteşti crema: freci untul cu zahărul până se topeşte acesta din urmă, apoi adaugi pe rând ouăle, făina, laptele şi un praf de sare. Pui crema pe foc, o fierbi până se îngroaşă, o dai deoparte şi  o laşi pană se raceşte.

Tarta cu struguri1

Speli apoi strugurii, cureţi boabele de pe ciorchini, le scoţi sâmburii şi le aşezi peste aluatul copt. Torni si crema fiartă si racită si dai tarta la cuptor, la foc mic, pentru inca 30 de minute.

Tartă cu struguri

Tarta cu struguri

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tarta cu struguri

1 comentariu

  1. O tarta simpla si gustoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.