Tarta cu spanac

Printeaza

Tarta cu spanac

Ingrediente:Tarta cu spanac

  • 2 cepe tocate
  • 70 g unt
  • 500 g spanac
  • sare
  • 2 oua
  • 300 cascaval
  • nucsoara
  • piper
  • sare
  • 1 lingura faina

 

Mod de preparare:

Amestecăm ceapa călită cu spanacul şi două ouă, 300 g caşcaval ras sau brânză de oi, un vârf de linguriţă de nucşoară, sare, piper şi o lingură de făină albă.

Luăm un pachet de foi fragede, întindem cu vergeaua foaia, apoi punem în tavă de tartă, tapetată cu făină, şi peste foaie, punem compoziţia de spanac, după care acoperim cu altă foaie, ungem cu ou bătut şi dăm la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.