Tarta cu spanac si branza de capra

Printeaza

Tarta cu spanac si branza de capra din: faina, praf de copt, oua, unt, smantana, sare, spanac, branza de capra, marar, ceapa.

Ingrediente:Tarta_cu_spanac_si_branza

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 150 g smântână
  • 1 praf de sare

Pentru umplutură:

  • 500 g spanac
  • 300 g brânză de capră
  • 3 ouă
  • 150-200 g smântână
  • 1/2 legătură mărar
  • ceapă verde, după gust

 

Mod de preparare:

Frămânţi aluatul din toate ingredientele şi-l laşi la frigider minimum o jumătate de oră, apoi întinzi o foaie şi o pui într-o tavă de tartă unsă cu unt.

Baţi ouăle bine, amesteci cu smântână, adaugi spanacul, ceapa tăiată rondele şi mărarul tocat. Pui în această compoziţie jumătate din cantitatea de brânză mărunţită. Omogenizezi totul.

Umpli forma cu acest amestec şi aşezi restul de brânză tăiată cubuleţe. Dai tarta la cuptor 25 de minute, la 180 de grade Celsius.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit buna tarta cu spanac si branza?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.