Tarta cu praz, bacon si cascaval afumat

Printeaza

Tarta cu praz, bacon si cascaval afumat din: praz, oua, faina, lapte, bacon, unt si cascaval afumat.

Ingrediente:Tarta_cu_praz_bacon_si_cascaval_afumat

  • 2 bucati praz
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 250 ml lapte
  • 60 g bacon
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval afumat

 

Mod de preparare:

Se curăţă prazul, se spală, se usucă apoi pe un prosop absorbant de bucătărie, după care se taie în rondele de aproximativ 2-3 cm grosime şi se călesc în unt.

Intr-un vas, se amestecă făina cu ouăle şi laptele. Forma de copt se unge cu unt si pe fundul ei se pune baconul tăiat cubuleţe.

Se pun în picioare bucăţile de praz si apoi se toarnă ames­tecul de făină, lapte, ouă.Se pun bucăţi de caşcaval deasupra si se coace tarta pentru 30 de minute.

Tarta cu praz, bacon si cascaval afumat

Tarta_cu_praz_bacon_si_cascaval_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.