Tarta cu porumb si morcovi

Printeaza

O reteta gustoasa de tarta cu :aluat, morcovi, porumb, branza de vaci, branza telemea, oua, faina, seminte de in, sare, piper, patrunjel, legume de sezon.

Ingrediente:Tarta cu porumb si morcovi

  • un pachet aluat de foitaj
  • doi morcovi
  • 100 g boabe de porumb
  • 100 g porumb baby
  • 250 g brânză de vaci
  • 100 g brânză telemea
  • 3 ouă
  • o lingură de făină
  • o lingură de seminţe de in
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • legume de sezon

 

Mod de preparare:

Morcovii curăţaţi de coajă şi broccoli se taie bucăţele, se fierb în apă cu sare, se scurg şi se lasă să se răcească. Intr-un bol înalt se pun brânza de vaci, brânza telemea dată pe râzătoare sau sfărâmată cu o furculiţă şi ouăle.

Se presară sare şi piper, pătrunjel tocat mărunt, făina şi seminţele de in. Se mixează totul până capătă aspectul unei creme, se adaugă legumele fierte, boabele de porumb şi porumbul baby.

Aluatul de foitaj se dezgheaţă la temperatura camerei, se întinde într-o formă de tartă stropită cu apă rece şi se înţeapă din loc în loc cu dinţii unei furculiţe.

Se toarnă umplutu­ra, se nivelează şi se introduce în cuptor. Se coace la foc potrivit 30-45 de minute sau până când capătă o culoare aurie la suprafaţă.

Tarta cu porumb si morcovi

Tarta cu porumb si morcovi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.