Tarta cu peste, mazare si scortisoara

Printeaza

Tarta cu peste, mazare si scortisoara din: mazăre verde, paine, icre de păstrăv şi de lin, patrunjel, măghiran, zahar, ghimbir, scorţişoară, apă de trandafiri.

 

Ingrediente: Tarta_cu_peste_mazare_si_scortisoara

  • 300 g de mazăre verde
  • paine
  • icre de păstrăv şi de lin
  • pătrunjel
  • măghiran
  • zahăr
  • ghimbir
  • scorţişoară
  • apă de trandafiri

Mod de preparare:

Fierbi peştele cu tot ce are înăuntru. Apoi iei 300 g de mazăre verde fiartă şi bine pisată şi le dai prin sită.

Se pisează la fel şi peştele, căruia i-ai scos oasele, cu pâine şi lapţi, precum şi icre de păstrăv şi de lin, care vor fi bune dacă sunt pisate cu celelalte.

Apoi iei pătrunjel şi măghiran şi, după ce îl tai mărunt, le vei pisa împreună cu celelalte, adăugând zahăr, ghimbir şi scorţişoară din destul, şi, cu puţină apă de trandafiri, vei amesteca totul bine.

Şi vei ţine această umplutură la foc destul de mult timp, ca să se facă bine, respectând ordinea indicată.

Tarta cu peste, mazare si scortisoara

 Tarta_cu_peste_mazare_si_scortisoara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.