Tarta cu oua, kaizer si cascaval

Printeaza

Tarta cu oua, kaizer si cascaval din: oua, smantana, kaizer, cascaval, patrunjel, faina, smantana, margarina, praf de copt, ou, sare, rozmarin, ulei.

Ingrediente:Tarta_cu_oua_kaizer_si_cascaval

  • 6 oua
  • 250 g smantana
  • 200 g kaizer
  • 100 g cascaval
  • patrunjel

pentru aluat:

  • 350 g faina
  • 3 linguri cu smantana
  • 50 g margarina
  • 1 plic cu praf de copt
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu sare
  • rozmarin
  • ulei

 

Mod de preparare:

Frământă făina cu praful de copt, oul, smântână, sarea, margarina topită şi răcită şi puţin rozmarin.

Intinde aluatul într-o formă de tartă unsă cu margarină şi tapetată cu făină sau pesmet.

Separat, taie kaizerul cubuleţe şi rumeneşte-l într-o tigaie unsă cu ulei.

Intr-un castron, bate bine două ouă cu smântână şi caşcavalul ras. Adaugă kaizerul şi toarnă totul peste aluat.

Lasă la cuptor 25 de minute, după care sparge deasupra restul de ouă.

Presară verdeaţa tocată fin şi mai lasă la cuptor 15 minute.

Tarta cu oua, kaizer si cascaval

Tarta_cu_oua_kaizer_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.