Tartă cu mozzarella şi cârnaţi

Printeaza

Tartă cu mozzarella şi cârnaţi din: aluat, carnati, sunca de parma, pasta de masline, mozzarella si frunze de busuioc.

Ingrediente:Tarta_cu_mozzarella_si_cârnati

  • 400 g aluat fraged, gata preparat
  • 250 g carnati (preferabil tip chorizo), taiati felii groase
  • 5 felii sunca de Parma, taiate bucati
  • 3 linguri pasta de masline sau masline feliate
  • 250 g mozzarella, rupta bucati
  • o mana de frunze de busuioc, proaspat

 

Mod de preparare:

Preincălzeşte cuptorul la sem­nul 6/200 ° C. Aşază aluatul fra­ged pe o tavă de copt pătrată. Lasă o margine de aluat de 2 cm să atârne peste tavă şi înţeapă cu furculiţa mijlocul foii. Coace 10 minute, pana se rumeneste si creste.

Prajeste carnatii 8 minute, la foc mediu, amestecand din cand in cand. Adauga sunca de Parma si prajeste doua minute.

Intinde pasta de masline deasupra aluatul, apasand usor daca aluatul e mai crescut. Presara bucatile de carnati si de sunca, apoi mozzarella. Asezoneaza si da din cuptor timp de 10 min. Presari frunzele de busuioc si serveste cald.

Tartă cu mozzarella şi cârnaţi

Tarta_cu_mozzarella_si_cârnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.