Tartă cu legume, pui si broccoli

Printeaza

Prăjitură cu ciocolată şi pere

Tartă cu legume, pui si broccoli

Ingrediente:

  • 3 ardei capia
  • un piept de pui
  • două roşii
  • o ceapă
  • 300 g ciuperci
  • 300 g broccoli
  • 50 g măsline negre fără sâmburi
  • 4 ouă
  • 200 g făină
  • o linguriţă de praf de copt
  • 100 ml ulei de măsline
  • sare, piper
  • pătrunjel
  • sfeclă roşie
  • smântână

Preparare:

Pieptul de pui se spală, se taie în fâşii subţiri şi se prăjeşte în ulei încins. Ardeii capia se curăţă de seminţe şi se taie în felii subţiri. Ceapa se curăţă de foi şi se toacă mărunt. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie felii.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pun ciupercile şi se prăjesc până când scade lichidul format. Se scot cu o spumieră, se pun într-o strecurătoare şi se lasă la răcit.

Broccoli se fierbe zece minute în apă cu sare, se scoate şi se taie în bucăţele. Roşiile se spală, se curăţă de pieliţă şi se toacă mărunt.

Intr-un vas se mixează ouăle cu o jumătate de linguriţă de sare şi puţin piper până când îşi dublează volumul. Se adaugă făina şi legumele tocate, măslinele întregi, praful de copt şi bucăţelele de pui.

Se piperează, se adaugă pătrunjel tocat şi se amestecă. Se toarnă într-o tavă unsă cu ulei, se introduce în cuptor şi se coace 30-45 de minute la foc mediu.

Tartă cu legume, pui si broccoli

Tartă cu legume, pui si broccoli.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.