Tarta cu fructe de padure si gem de capsuni

Printeaza

Tarta cu fructe de padure si gem de capsuni din: oua, zahar, faina, sare, gem de căpsuni, fructe de pădure, gelatină roşie pentru prăjituri, apa.

Ingrediente:Tarta_cu_fructe_de_padure_si_gem_de_capsuni

  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 4 linguri făină
  • 1 praf de sare
  • 450 g gem de căpsuni
  • 400 g fructe de pădure
  • 35 g gelatină roşie pentru prăjituri
  • 350 ml apă

Mod de preparare:

Baţi spumă albuşurile cu un praf de sare şi zahă­rul. Adaugi gălbenuşurile rând pe rând şi încorporezi uşor făina. Torni compoziţia într-o formă de tartă unsă şi tapetată şi coci la foc potrivit 20-30 de minute.

Răstorni tarta pe un platou şi o laşi să se răcorească.

Ungi prăjitura cu ge­mul de căpşuni şi pre­sari fructele spălate, curăţa­te şi scurse bine. Pui gelatina la înmuiat 20 de minute în apa rece, apoi o topeşti. Laşi să se răcorească puţin şi o torni peste fructe. Laşi pră­jitura la frigider 2-3 ore.

Tarta cu fructe de padure si gem de capsuni

Tarta_cu_fructe_de_padure_si_gem_de_capsuni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.