Tarta cu file de peste

Printeaza

Tarta cu file de peste din: maioneza, smantana, faina, oua, praf de copt, file de peste, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_file_de_peste

pentru aluat:

  • 200 g maioneza
  • 200 g smantana
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt

pentru umplutura:

  • 500-700 file de peste
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci un aluat din ingredientele de mai sus şi îl împărţi în două.

Tai peştele cuburi, îl presari cu sare şi piper şi îl prăjeşti puţin în ulei. Poţi folosi şi peşte crud.

Dacă l-ai prăjit, scurgi peştele de ulei. Intinzi prima bucată de aluat în tava tapetată cu hârtie de copt, aşezi uniform peştele peste aluat şi acoperi cu cealaltă foaie de aluat.

Coci tarta la foc potrivit, până se rumeneşte. Este o tartă cu un aluat uşor de preparat.

 

Tarta cu file de peste

Tarta_cu_file_de_peste

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Mini tarte cu peste si creveti

Tarta cu peste, dovlecei si porumb

Tarta cu peste, dovlecei si porumb din: faina, apa drojdie, zahar, sare, ulei, sardine, porumb, dovlecel, gogosar, rozmarin, piper, parmezan. Ingrediente: Pentru aluat: 350 g făină 200 ml apă călduţă 15 g drojdie 1 linguriţă zahăr sare 3 linguri ulei Pentru umplutură: 500 g sardine în sos tomat 150 g boabe de porumb 1 dovlecel […]

Tartă cu dovleac si măsline

Tarta cu peste si masline

Tarta cu peste si masline din: sardine, ardei, rosii, masline, marar, cimbru, faina, smantana, margarina, praf de copt, ou, sare, ulei. Ingrediente: 1 cutie cu sardine în ulei 2 ardei graşi 2 roşii 100 g măsline 2 linguri cu sos de roşii mărar cimbru Pentru alua

 

 

Tarta cu peste

Tarta cu peste, branza si ou

Tarta cu peste, branza si ou din: file de somon afumat, hering afumat, brânză de vaci, caş, gorgonzola, ouă, smântână, margarină, făină, ulei, oţet, apă rece, sare. Ingrediente: 100 g file de somon afumat 300 g hering afumat 200 g brânză de vaci 150 g caş 50 g gorgonzola 2 ouă 4 linguri cu smântână […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.