Tartă cu dovlecei si oregano

Printeaza

Tartă cu dovlecei si oregano din: faina, sare, piper, coaja de lamaie, unt, iaurt, dovlecei, oua, smantana, parmezan, oregano si nucsoara.

Ingrediente:Tarta_cu_dovlecei_si_oregano

  • 200 g faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 75 g unt moale
  • 75 g iaurt
  • 500 g dovlecei
  • 2 oua
  • 250 g smantana
  • 30 g parmezan ras
  • 2 linguri oregano tocat
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Se întinde aluatul şi se aşază într-o formă de tart unsă. Se aşază deasupra felii de dovlecei şi se coace 15 min. la 190° C. Ouăle se bat cu smântână, parmezan şi oregano; se adaugă nucşoară, sare şi piper. Se scoate tarta din cuptor şi se toarnă deasupra acest amestec; se mai coace 30 min. Se scoate, se lasă să se răcorească şi se ornează cu oregano.

Tartă cu dovlecei si oregano

Tarta_cu_dovlecei_si_oregano

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.