Tarta cu ciuperci si gogosari

Printeaza

Tarta cu ciuperci si gogosari

Ingrediente:Tarta cu ciuperci si gogosari

  • 2 gogosari
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • o mana branza

Pentru aluat:

  • 200 g margarina
  • 450 g faina
  • 4 linguri apa
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pregateste un aluat din ingredientele respective. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta si se tine la frigider circa 30 minute. Intre timp se taie fasii gogosarii, ceapa, cupercile, care se calesc putin cu sare si piper.

Separat se amesteca ouale, smantana si branza rasa. Peste aluatul din tava se pun legumele, iar peste ele se toarna amestecul de oua. Se coace la foc potrivit cam 30 minute. Se serveste calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.