Tarta cu cirese si smantana

Printeaza

Tarta cu cirese si smantana din: lapte, smantana, faina, sare, zahar, oua, unt, zahar brun, cirese ci cioacolata.

Ingrediente:Tarta_cu_cirese_si_smantana

  • 300 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 120 g faina
  • sare
  • 150 g zahar
  • 6 oua
  • 100 g unt
  • 4 linguri zahar brun
  • 250 g cirese fara samburi
  • 100 g ciocolata menaj

 

Mod de preparare:

Amesteci laptele cu smantana si le incalzesti la foc mic. bati ouale cu zaharul, incorporezi treptat faina si untul topit si racit. Presari un praf de sare si torni amestecul de lapte si smantana caldut. Ungi o forma rotunda cu diametru de 24 de cm si presari zahar brun in interior, apoi torni compozitia.

Speli si zvanti ciresele si le asezi peste compozitia din tava. Maruntesti ciocolata de menaj si o presari deasupra cireselor. Coci prajitura circa 45 de minute in cuptorul preincalzit. O poti servi calduta, dar este buna si rece.

Tarta cu cirese si smantana

Tarta_cu_cirese_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.