Tarta cu chimen

Printeaza

Tarta cu chimen 

Ingrediente:Tarta cu chimen

  • 3 ouă
  • 200 g urdă
  • 200 ml iaurt
  • 2 linguri muştar
  • 2 linguri de chimen
  • 1 lingură de faină
  • piper
  • 300 g brânză telemea

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la foc potrivit un sfert de oră .Se amestecă toate piper, după gust se toarnă amestecul într-un vas care merge la cuptor, foc mic, 30 minute.

Excelent aperitiv sau garnitură la o carne albă (de curcan mai ales). Iar brânza şi curcanul se înţeleg perfect cu un vin demisec de clasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.