Tarta cu ceapa si cascaval

Printeaza

Tarta cu ceapa si cascaval din: aluat, ceapa, unt, smantana, ou, cascaval, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_ceapa_si_cascaval

  • un pachet aluat foitaj congelat
  • 6-8 cepe mari
  • 50 g unt
  • 200 ml smantana
  • un ou
  • 100 g cascaval ras
  • un praf nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul se scoate din pachet şi se lasă la decongelat. Intre timp, ceapa se taie peştişori si se pune la călit în unt.

Se acoperă şi se lasă 20 de minute la foc mic. E gata când ceapa a devenit translucidă. Intr-un vas, se bate oul si apoi se amestecă cu smântână, potrivind gustul de sare, piper si nucşoară.

Apoi se amestecă cu ceapa.

Aluatul se întinde puţin şi apoi se transferă în vasul de copt. Se toarnă amestecul de ceapă şi ou si se presară caşcavalul.

Vasul se dă la cuptor pentru 20 de minute, 15 minute la foc normal si 5 minute la poziţia grill.

Tarta cu ceapa si cascaval

Tarta_cu_ceapa_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.