Tarta cu cartofi si carne tocata de pui

Printeaza

Tarta cu cartofi si carne tocata de pui din: cartofi, carne tocata de pui, oua, ceapa, iaurt, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_cartofi_si_carne_tocata_de_pui

  • 1 kg cartofi
  • 500 g carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 linguri iaurt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi-i fierbi în apă cu sare. Separat, pui într-un vas carnea tocată, peste care adaugi ouăle, lingurilede iaurt şi ceapa tăiată mărunt. Potriveşti de sare şi piper. După ce s-au fiert cartofii, laşi deoparte 3 dintre ei, iar pe ceilalţi îi zdrobeşti bine cu furculiţa.

Tai cartofii opriţi bucăţi, îi adaugi în umplutură şi amesteci binet oate ingredientele, potriveşti de sare şi piper dacă e cazul. Tapetezi o tavă, pui un strat subţire de cartofi, apoi umplutura şi termini cu un alt strat de cartofi.

Dai tava la cuptor şi o laşi până se rumeneşte.

Tarta cu cartofi si carne tocata de pui

Tarta_cu_cartofi_si_carne_tocata_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.