Tarta cu capsuni si mascarpone

Printeaza

O reteta simpla de tarta cu capsuni, mascarpone, fulgi de ciocolata sau pulbere de migdale, zahar pudra si coaja de portocala rasa fin.

Ingrediente: Tarta cu capsuni si mascarpone

  • 20g fulgi de ciocolată sau ciocolată rasă fin (85% cacao) sau pulbere de migdale

pentru crema:

  • 700g mascarpone
  • 60g zahăr pudră
  • 3 linguriţe coajă de portocală rasă fin

pentru topping:

  • 1,25 kg căpşuni

 

Mod de preparare:

Pişcoturile se zdrobesc fin într-o pungă până devin firimituri, apoi se amestecă omogen cu untul moale. Tava (30×40 cm sau forma de tort) se tapetează cu hârtie de copt.

Se întinde compoziţia de pişcoturi, se nivelează, apoi se pune la frigider. Intre timp se amestecă mascarpone cu zahăr şi coaja de portocală. Crema obţinută se aşază pe blat, iar peste cremă se pun cu grijă căpşunile proaspete. Se poate decora cu frunze de lămâiţă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tarta cu capsuni si mascarpone

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.