Tarta cu capsune si branza de vaci

Printeaza

Tarta cu capsune si branza de vaci din: capsune, branza de vaci, smantana, oua, zahar, zahar vanilat, faina, ou, galbenus, zahar, unt, praf de copt, sare.

Ingrediente:Tarta_cu_capsune_si_branza_de_vaci

umplutura:

  • 300 g capsune
  • 400 g branza de vaci
  • 100 ml smantana dulce
  • 3 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat

aluatul:

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 1 lingurita de praf de copt
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecă făina cu praful de copt, zahărul şi sare. Pune ouăle bătute şi fră-mântă, adăugând treptat untul tăiat în cubuleţe. Acoperă aluatul şi lasă-l la rece 30 de minute. Intinde o foaie rotundă şi aşaz-o în forma unsă şi tapetată cu hârtie de copt.

Inţeapă din loc în loc cu furculiţa şi dă la cuptor zece minute. Mixează brânza cu smântână, zahărul şi zahărul vanilat. Incorporează ouăle, apoi toarnă compoziţia peste blatul copt. Aşază deasupra jumătăţi de căpşune şi dă din nou la cuptor 40-45 de minute.

Tarta cu capsune si branza de vaci

Tarta_cu_capsune_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.