Tarta cu branza si pere

Printeaza

Tarta cu branza si pere din: faina, migdale, unt, branza de vaci, ou, pere, zahar, smantana.

Ingrediente:Tarta_cu_branza_si_pere

Pentru blat:

  • 125 g făină
  • 50 g migdale măcinate
  • 100 g unt
  • 100 g brânză de vaci
  • 1 ou

Pentru umplutură:

  • 500 g brânză de vaci
  • 2 ouă
  • 5 pere
  • 120 g zahăr
  • 100 g smântână

 

Mod de preparare:

Amesteci făina, migdalele măcinate cu untul şi cu brânza. Adaugi oul, omogenizezi şi întinzi aluatul pe masa tapetată cu făină, apoi îl aşezi într-o tavă cu pereţii detaşabili. Il dai la congelator 20 de minute.

Pentru umplutură, mixezi brânza cu smântână, ouăle şi cu zahărul. Cureţi perele de seminţe şi de coajă, iar două dintre ele le tai cubuleţe şi le adaugi în compoziţia de brânză.

Torni umplutura peste aluat şi dai tava la cuptorul preîncălzit 50 de minute. Când prăjitura s-a răcit, o decorezi cu felii de pară.

Tarta cu branza si pere

Tarta_cu_branza_si_pere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.