Tarta cu branza si masline

Printeaza

Tarta cu branza si masline din: faina, sare, unt, cascaval, telemea, ardei gras, smantana, fasole pastai, oua, sare, piper, oregano.

Tarta_cu_branza_si_masline

Tarta cu branza si masline

 

Ingrediente:

  • 225 g faina
  • un praf de sare
  • 110 g unt
  • faina pentru forma

pentru umplutura:

  • 220 g cascaval
  • 150 g telemea
  • 100 g ardei rgas rosu
  • 40 g masline negre
  • 200 ml smantana
  • 100 g fasole pastai congelate (optional)
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 ramurele de oregano

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu untul şi sarea. Adaugi apă cât e nevoie, pentru a face un aluat moale, dar legat.

Pregăteşti umplutura: Ungi o formă cu unt, presari făină şi pui aluatul în ea, apă- sându-l uşor. Tai brânzeturile în cubuleţe. Speli ardeii, apoi îi tai fâşii. Brânzeturile şi fâşiile de ardei le pui peste foaia de aluat. Adaugi măslinele şi fasolea verde.

Tarta_cu_branza_si_masline

Amesteci ouăle cu smântână, potriveşti gustul de sare şi piper, apoi torni amestecul peste tartă. Dai forma la cuptor pentru 25 de minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata, presari oregano şi dai din nou la cuptor.

Tarta cu branza si masline

Tarta_cu_branza_si_masline_02

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.