Tarta cu branza si dulceata de zmeura

Printeaza

Tarta cu branza si dulceata de zmeura din: biscuiţi digestivi, unt, branza de vaci, zahar pudra, frisca lichida, gelatină, lapte, dulceata de zmeura, iaurt.

Tarta_cu_branza_si_dulceata_de_zmeura

Ingrediente:

  • 300 g biscuiţi digestivi
  • 150 g unt

Pentru cremă:

  • 800 g brânză de vaci (bine scursă)
  • 150 g zahăr pudră
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 2 plicuri gelatină
  • 100 ml lapte fierbinte
  • 1 borcan dulceaţă zmeură
  • 500 g iaurt

Mod de preparare:

Macini biscuiţii cu mixerul şi topeşti untul. îl tomi peste biscuiţi şi amesteci. Aşezi compoziţia pe fundul unei tăvi cu pereţi detaşabili şi presezi bine. Amesteci brânza de vaci cu zahărul pudră.

Laşi gelatina în apă rece. Mixezi frişca până se întăreşte. încorporezi cu o spatulă frişca în brânza de vad.

Pui gelatina în laptele fierbinte, laşi să se răcorească, apoi încorpo­rezi treptat în crema de brânză.

Tomi compo­ziţia peste blatul de biscuiţi din tavă, nivelezi şi dai la frigider câteva ore. Serveşti ornată cu iaurt amestecat cu dulceaţă de zmeură.

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

Tarta_cu_branza_si_dulceata_de_zmeura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.