Tarta cu branza si dulceata de zmeura
PrinteazaTarta cu branza si dulceata de zmeura din: biscuiţi digestivi, unt, branza de vaci, zahar pudra, frisca lichida, gelatină, lapte, dulceata de zmeura, iaurt.
Ingrediente:
- 300 g biscuiţi digestivi
- 150 g unt
Pentru cremă:
- 800 g brânză de vaci (bine scursă)
- 150 g zahăr pudră
- 200 ml frişcă lichidă
- 2 plicuri gelatină
- 100 ml lapte fierbinte
- 1 borcan dulceaţă zmeură
- 500 g iaurt
Mod de preparare:
Macini biscuiţii cu mixerul şi topeşti untul. îl tomi peste biscuiţi şi amesteci. Aşezi compoziţia pe fundul unei tăvi cu pereţi detaşabili şi presezi bine. Amesteci brânza de vaci cu zahărul pudră.
Laşi gelatina în apă rece. Mixezi frişca până se întăreşte. încorporezi cu o spatulă frişca în brânza de vad.
Pui gelatina în laptele fierbinte, laşi să se răcorească, apoi încorporezi treptat în crema de brânză.
Tomi compoziţia peste blatul de biscuiţi din tavă, nivelezi şi dai la frigider câteva ore. Serveşti ornată cu iaurt amestecat cu dulceaţă de zmeură.
Tarta cu branza si dulceata de zmeura
Pofta buna!