Tartă cu branză si cireşe

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu:biscuiti, cirese, sirop de cirese, branza, lamaie, unt, esenta de vanilie, oua, sare.

Deserturi_delicioase

Ingrediente:

  • 200 g biscuiţi
  • 200 g cireşe proaspete
  • 5 linguri sirop de cireşe
  • 500 g brânză slabă
  • 1 cană cu zahăr
  • 1 lingu­ră cu coajă de lămâie rasă
  • 2 linguri cu unt
  • 1 linguriţă cu esenţă de vanilie
  • 3 ouă mari
  • 1/2 linguriţă cu sare

 

Mod de preparare:

Zdrobeşti biscuiţii, în bucăţi mai mari să nu devină pudră şi îi amesteci cu untul care a fost topit puţin pe foc.

Pui amestecul pe un platou şi îl dai la rece. Brânza o pui într-un castron mare cu sarea, zahărul, esenţa de vanilie şi coaja de lămâie.

Amesteci bine, adaugi ouăle şi baţi cu mixerul. Pui într-un vas compoziţia şi o laşi pe foc mic 10 minute.

Torni amestecul peste blat. Scoţi sâmburii cireşelor, amesteci cireşele cu siropul de cireşe şi torni totul peste tartă. Dai la rece pentru 4 ore.

Pofta buna!

 

Sugestie

Tarta este gustoasă dacă o ţii 24 de ore la frigider.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.