Tarta de casa cu branza si ceapa

Printeaza

Tarta cu branza si ceapa

Ingrediente aluat:Tarta de casa cu branza si ceapa

  • 250 g faina
  • 150 g margarina
  • 2-3 linguri apa rece
  • sare

Ingrediente umplutura:1 lingura ulei, 2 cepe mari taiate fin,3 oua batute ,150 ml lapte ,250 g branza rasa sare, piper

 

Mod de preparare:

Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga margarina si se amesteca pana ce seamana cu niste firimituri fine. Se adauga apa cat sa se formeze un aluat moale.

Se lasa la rece 15-20 de minute. Intre timp se calesc cepele 5 minute. Se toarna intr-un castron si se adauga ouale, laptele si branza.

Se intinde aluatul intr-o forma de tarta cu diametrul de 20 cm, tapetata cu faina.

Se toarna amestecul si se baga la cuptor 35-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.