Tarta cu branza de capra si ceapa verde

Printeaza

Tarta cu branza de capra si ceapa verde din: faina, unt, sare, oua, ceapa verde, usturoi, unt, oua, branza de capra, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_branza_de_capra_si_ceapa_verde

aluat:

  • 250 g faina
  • 130 g unt
  • un praf de sare
  • 2 oua

umplutura:

  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de unt
  • 4 oua
  • 130 g branza rasa rasa de capra
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper

 

Mor de preparare:

Prepari un aluat din făină, unt, ouă şi sare. După ce-l frămânţi, îl înveleşti în folie de plastic şi îl dai la frigider pentru 30 de minute. Separat, prepari umplutura. Speli ceapa verde şi o toci mărunt. La fel procedezi şi cu usturoiul.

Le căleşti în unt şi le laşi să se răcorească. Apoi, adaugi în amestec brânza, ouăle, smântână şi potriveşti de sare şi piper. Pui aluatul în formele de minitarte, le umpli cu compoziţia de brânză cu ceapă verde şi le dai la cuptor.

Le laşi până când se rumenesc şi le scoţi.

Tarta cu branza de capra si ceapa verde

Tarta_cu_branza_de_capra_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.