Tarta cu bacon, oua si branza de burduf

Printeaza

Tarta cu bacon, oua si branza de burduf din: faina integrala, unt, ou, praf de copt, sare, spanac, bacon, branza de burduf, rosii uscate, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_bacon_oua_si_branza_de_burduf

pentru aluat:

  • 1 cană cu făină integrală
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 linguriță cu praf de copt
  • ¼ linguriță cu sare

pentru umplutură:

  • 4 ouă
  • 200 g spanac proaspăt
  • 200 g bacon
  • 100 g brânză de burduf
  • Câteva roșii uscate
  • Piper

 

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele pentru aluat și întinde-l într-o foaie subțire. Încinge cuptorul, unge cu ulei o formă de tartă și așază aluatul pentru tarta cu spanac. Înțeapă-l cu furculița și dă-l la cuptor 10 minute Între timp, rumenește baconul într-o tigaie și când este aproape gata adaugă frunzele proaspete de spanac. Lasă-le 3-4 minute și dă deoparte.

Bate ouăle cu roșiile uscate tăiate, brânza, piper după gust și amestecul de bacon și spanac. Toarnă compoziția în tava de tartă și dă la cuptor pentru 30 de minute sau până când preparatul capătă o culoare.

Tarta cu bacon, oua si branza de burduf

Tarta_cu_bacon_oua_si_branza_de_burduf

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.