Tarta cu ardei copti si carne tocata

Printeaza

Tarta cu ardei copti si carne tocata din: carne tocata, ceapa, oua, ardei copti, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tarta cu ardei copti si carne tocata

  • 250 g amestec de carne tocată
  • l ceapă
  • 2 ouă
  • 4 ardei copţi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Pentru aluat:

  • l ou
  • 150 g unt
  • 250 g făină
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Amestecă făina cu oul bătut cu un praf de sare şi untul topit şi răcit puţin. Frământă bine, după care adaugă pătrunjelul tocat fin. Acoperă aluatul şi lasă-l la rece 30 de minute.

Intre timp, căleşte ceapa tocată. Adaugă apoi carnea, un praf de sare şi piper şi lasă să se înăbuşe bine. Din când în când, adaugă apă caldă. După ce s-a răcit puţin, adaugă ouăle şi verdeaţa tocată.

Intinde aluatul într-o formă de tartă. Pune carnea şi deasupra aşază fâşii de ardei copţi. Lasă la cuptor 30-40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.