Tarta cu branza, cirese si vanilie

Printeaza

Tarta cu branza, cirese si vanilie din: biscuiţi graham, cirese, sirop de cireşe, branza slaba, zahar, coaja de lamaie, unt, esenta de vanilie, oua, sare.

 

Ingrediente:

  • 200 g biscuiţi graham
  • 200 g cireşe proaspete
  • 5 linguri sirop de cireşe
  • 500 g brânză slabă
  • 1 cană zahăr
  • 1 lingură coajă de lămâie rasă
  • 2 linguri unt
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 3 ouă mari
  • 1/2 linguriţă sare

Mod de preparare:

Pisezi biscuiţii, dar nu până când se fac pudră, pen­tru a fi crocanţi. îi amesteci cu untul, care fost topit puţin pe foc.

Incrustezi amestecul pe un platou şi îl dai la rece.

Pui într-un castron mare brânza, zahă­rul, sarea, esenţa de vanilie şi coajă rasă de lămâie.

Amesteci totul bine, adaugi ouăle şi baţi cu mixerul.

Pui compoziţia într-un vas şi o dai la foc mic, pentru 10 minute. Când este gata, torni amestecul peste blat.

Scoţi sâmburii cireşelor, le amesteci cu siropul şi torni peste tartă, apoi o dai la rece timp de 4 ore.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.