Tarta cu branza afumata

Printeaza

O reteta de tarta cu branza afumata din: faina, drojdie, sare, apa, branza afumata, oua, arpagic, ceapa verde, salam uscat, smantana, sare, piper, cimbrisor si rosii.

Ingrediente:

  • 250 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 1 ceasca de apa

pentru umplutura:

  • 200 g branza afumata (cas)
  • 2 oua
  • 10 bucati arpagic
  • 2 fire ceapa verde
  • 100 g salam uscat
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • rosii mici

 

Mod de preparare:

Framanti aluatul si-l lasi sa se odihneasca pana prepari umplutura. Apo il pui in forma si-l intepi cu furculita. Calesti in unt cu un praf de sare arpagicul, ceapa verde tocata si salamul uscat cateva minute.

Cand ceapa s-a inmuiat, iei de pe foc si adaugi casul afumat dat pe razatoare, smantana si ouale batute spuma. Amesteci bine de tot. Adaugi acum cimbrisor tocat maurnt, piper negru macinat mai mare, eventul sare. Torni umplutura peste aluat si asezi deasupra felii de rosioare taiate subtire.

Tarta cu branza afumata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.