Tarhon cu carne de vită cu garnitură de pilaf

Printeaza

Tarhon cu carne de vită cu garnitură de pilaf

Ingrediente:Tarhon cu carne de vită cu garnitură de pilaf

  • 200 g carne de vită
  • 120 g ulei
  • 1 lingură de făină
  • sare
  • boia
  • 2 cepe
  • 1 linpură de bulion pasta
  • 1 legătură de tarhon
  • 1 lingură de oţet
  • 200 g smantana
  • 250 orez

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se sărează şi se înăbuşă în ulei. Se scoate carnea şi in sosul rămas se căleşte făina, ceapa tocată şi se stinge cu puţină supă sau apă, cu bulionul şi cu boiaua.

Se fierbe circa 20 minute apoi se strecoară peste carne şi se dă la fiert.

Tarhonul (proaspăt sau conservat) se spală, se taie mărunt, se pune peste carne (cind este gata) şi se mai fierbe circa 10 minute.

Se acreşte cu puţin oţet. Smantana se serveşte separat, iar garnitură un pilaf simplu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.