Tarator

Printeaza

Tarator

Ingrediente:Tarator

  • 500 g iaurt (de oi)
  • 3 căţei usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 legătură mentă verde
  • 1 legătură mărar verde
  • 250 g castraveţi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Castraveţii se curăţă de coajă, se taie-rad .Se toacă usturoiul, mărarul, menta se amestecă toate şi toată chestia se pune în frigider.

Carnea friptă se lasă mângâiată cu bucurie de acest sos discret.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. o sa caut pe google sa vad mai multe detalii despre produsul asta. Nu am mai auzit de el. Poate incerc si eu daca ma atrage

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.