Tarantina

Printeaza

 

Ingrediente:Tarantina

  • un kg şi jumătate de midii
  • 500 g spaghete
  • 4 căţei de usturoi
  • ardei iute roşu
  • ulei
  • sare
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Spală midiile şi pune-le pe foc, într-o cra­tiţă cu capac, pentru ca să se deschidă. Sepa­rat, frige căţeii de usturoi împreună cu ardeiul roşu (tăiat fîşii) şi adaugă midiile, pe care le-a scos din cochiliile lor.

Pune sare şi lasă să se coacă toa­te împreună pen­tru cîteva minute, ca să formeze un sos. Intr-un alt vas, fierbe spaghetele, „al dente”, în apă cu sare.

Scurge-le, condimentează totul, toarnă dea­supra sosul şi midiile, amestecă şi, la final, pre­sară pătrunjel verde tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.