Tapenade – pasta de masline a la Provence

Printeaza

Tapenade – pasta de masline a la Provence din: masline, ulei de masline, ansoa, capere, cognac, zeama de lamaie, zahar, cimbru, piper, usturoi.

Ingrediente:Tapenade _pasta_de_masline_a_la_Provence

  • 200 g măsline negre din saramură
  • o lingură de ulei extravirgin
  • un filet de anşoa
  • o lingură de capere
  • o linguriţă de cognac
  • zeama de la o lămâie
  • jumătate de linguriţă de zahăr
  • cimbru
  • piper
  • puţin usturoi

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se pasează cu ajutorul unui blender sau robot de bucătărie. Pasta savuroasă de măsline se serveşte pe felii de pâine prăjită, înnobilate cu un strop de unt.

Tapenade – pasta de masline a la Provence

Tapenade _pasta_de_masline_a_la_Provence

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.