Taitei verzi cu sos de gorgonzola

Printeaza

O reteta foarte simpla de taitei verzi cu sos de gorgonzola din: taitei cu spanac, ceapa, untdelemn, smantana, gorgonzola, sare, piper alb, suc de lamaie si rosii.

Ingrediente:Taitei verzi cu sos de gorgonzola

  • 250 gr tăiţei verzi (cu spanac)
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ăe untdelemn
  • 400 gr smântână
  • 150 gr gorgonzola (brânză)
  • sare
  • piper alb
  • suc de la o jumătate de lămâie
  • 200 gr roşii

 

Mod de preparare:

In plasa de sârmă se pun tăiţeii, se introduc în vasul cu apă clocotită şi se fierb. Cea­pa mărunt tăiată se prăjeşte până devine aurie, se adaugă smântână diluată şi se fierbe până se închea­gă.

Gorgonzola o tăiem în felioare subţirele, o adăugăm în sos şi ame­stecăm până când se topeşte. Roşii­le le tăiem în două jumătăţi, le ame­stecăm cu tăiţeii peste care turnăm sosul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.