Taitei cu somon

Printeaza

O reteta de taitei cu somon din: ulei de susan, pasta de curry, ceapa verde, cartof, supa de pui, lapte, file de somon, coriandru, sare si piper.

Ingrediente:Taitei cu somon

  • 1 lingurita ulei susan
  • 2 lingurite pasta de curry
  • 2 cepe verzi tocate
  • 1 cartof, taiat cubulete
  • 200 ml. supa de pui
  • 100 ml lapte degresat
  • 2 fileuri de somon, curatate de piele
  • 1/2 legatura coriandru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe taiteii potrivit instructiunilor de pe pachet, apoi clateste-i cu apa si lasa-i la scurs intr-o strecuratoare. Incalzeste uleiul intr-un wok si prajeste pasta de curry un minut, pana incepe sa se degaje aroma, apoi adauga ceapa verde tocata ,pastrand o lingura deoparte.

Adauga supa si cartoful taiat cubulete, pune laptele si lasa intreg amestecul din tigaia wok la fiert, la foc mic, circa 5 minute. Adauga somonul taiat fasii si lasa-l pentru inca 5 minute pe aragaz. Adauga jumatate din cantitatea de coriandru tocata marunt si potriveste de sare si piper.

Serveste taitei cu somon in boluri individuale, cu ceapa verde si coriandru presarat deasupra.

Taitei cu somon

Taitei cu somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.