Tăitei cu mac

Printeaza

Tăitei cu mac din: taitei, sare, unt, mac si zahar pudra.

Ingrediente:

  • 350 g taitei lati
  • sare
  • 125 g unt
  • 130 g mac
  • 120 g zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se fierb lăiţeii în apă cu sare, coiform indica­ţiilor de pe ambalaj. Intre timp se taie untul bucăţi şi se topeşte la foc mijlociu într-o crăticioară.

Se scurg tăiţeii. Se amestecă macul măcinat cu zahăr pud’ă. Se repar­tizează tăiţeii pe farfurii şi se presară amestecul de mac; deasupra se toarnă unt topit.

Tăitei cu mac

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • taitei cu mac

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Simpla si buna reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.