Taitei framantati pentru supe

Printeaza

Taitei framantati pentru supe din: făină, ou.

Taitei framantati pentru supe

Ingrediente:

  • 150 g făină
  • 1 ou

 

 

Mod de preparare:

Se frământă oul cu atâta făină cât să .se obţină o cocă tare, elastică. Se întinde o foaie foarte subţire. Din aceasta se pot tăia apoi tăiţei înguşti, laţi, în formă de pătrăţele sau melcişori.

Se fierb câteva minute în supa în fierbere. Pot fi păstraţi uscaţi şi pentru la iarnă.

Trebuie să fie păstraţi la loc uscat (dacă nu se întinde coca, ci se face puţin mai tare, atunci se poate da pe răzătoarea cu găuri mari).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.