Tăiţei de casă

Printeaza

Tăiţei de casă

Ingrediente:Taitei de casa

  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 1 vîrf de cuţit sare
  • apă

 

Mod de preparare:

Se cerne făina, în mijlocul ei se sparg cele 2 ouă, se adaugă sarea şi puţină apă.

Se frămîntă pînă ce devine mai tare. Se întinde o foaie subţire cu merdeneaua.

Se aşază pe o faţă de masă şi se lasă să se zvînte cîteva minute.

Apoi se taie julien, rombic subţiri sau mai laţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.