Taitei de casa II

Printeaza

Taitei de casa

Ingrediente:Taitei de casa II

  • 3 ouă
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 lingură de ulei
  • 100 ml de apă minerală
  • 400–450 g făină albă

 

Mod de preparare:

Se frământă bine un aluat omogen, întindem cu sucitorul foi subţiri, lăsăm foile timp de o oră la zvântat, apoi tăiem fâşii late de patru până la şase centimetri, pe care le dăm prin maşina de tăiţei.

Pe o planşetă presărăm făinăşi punem tăiţeii la uscat.

După ce s-au uscat, îi scuturăm de făinăşi îi păstrăm în săculeţ de pânză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.