Taiţei cu varza dulce si jambon (şuncă)

Printeaza

Taiţei cu varza dulce si jambon (şuncă)

Ingrediente:Taiţei cu varza dulce si jambon (şuncă)

  • 2 kg de varză dulce
  • o cană de ulei
  • 250 g de jambon sau şuncă
  • sare
  • piper
  • 400 g făină
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Faci o cocă potrivită pentru tăieţei din făină, gălbenuşuri şi apă caldă şi o frămânţi până nu se mai lipeşte de degete.

Intinzi o foaie pe planşetă şi o laşi puţin la cald, apoi tai cu cuţitul tăiţei pe care îi fierbi 10-15 minute în apă cu sare.

Separat cureţi varza, o tai mărunt şi o căleşti în uleiul încins, amestecând mereu până e gata. Potriveşti de sare şi piper.

O iei de pe foc şi după ce s-a răcit, adaugi tăieţeii fierţi, jambonul tăiat cubuleţe, le amesteci bine şi le dai la cuptor pentru un sfert de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.