Tăiţei cu şuncă

Printeaza

Tăiţei cu şuncă

Ingrediente:Tăiţei cu şuncă

  • 300 g tăieţei proas­peţi
  • 100 g şuncă
  • 1 ceapă mică
  • pătrunjel
  • ardei iute (roşu)
  • 3 lin­guriţe ulei de măs­line
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apă sărată fierbi tăieţeii. Intre timp, într-o cratiţă pui ulei, puţin ardei iute şi ceapa şi le prăjeşti puţin la foc moderat, amestecând des cu o lingură de lemn.

Pui apoi şi şunca şi doar o încălzeşti (nu o prăjeşti). Adaugi 2-3 linguri din apa în care au fiert tăieţeii, pui pătrunjelul tocat fin, puţină sare şi piper.

Când tăieţeii sunt fierţi îi scurgi de apă şi îi amesteci cu sosul făcut înainte. Ii serveşti imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.