Taitei cu somon

Printeaza

O reteta de taitei cu somon din: somon, taitei, sare, spanac, ulei, smantana, piper si suc de lamaie.

Ingrediente:Taitei cu somon

  • 500 g somon congelat
  • 500 g taitei lati
  • sare
  • 300 g spanac congelat
  • 3 linguri de ulei
  • 250 g smantana
  • piper
  • 2 linguri suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Se lasă să se decongeleze somonul. Se fierb tăiţeii într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se taie somonul cuburi. Se decongelează spanacul în ulei încins, într-o tigaie, şi se acoperă cu un capac; se lasă să fiarbă înăbuşit circa 3-4 minute la foc mijlociu.

Se condimentează cu sare, piper şi suc de lămâie. Se trec pastele prin jet de apă rece, se lasă să se scurgă şi se amestecă împreună cu spanacul şi somonul. Se servesc.

Taitei cu somon

Taitei cu somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.