Taitei cu rosii si masline

Printeaza

O reteta simpla de taitei cu rosii si masline din: ceapa, slanina, rosii, masline, boabe de mazare, sare, piper, maghiran si spaghete

Ingrediente: Taitei cu rosii si masline

  • 2 cepe
  • 50 gr slănină cărnoasă
  • 1 lingură de untdelemn
  • 750 gr roşii curăţate de coajă şi condimentate
  • 75 gr măsline negre
  • 150 gr boabe de mazăre din congelator
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • 375 gr spaghete

 

Mod de preparare:

In vasul încălzit pentru frigere, se pune slănina şi ceapa tăiate mărunt (cubuleţe) şi se prăjesc până când devin aurii. Se adaugă roşiile, măsli­nele şi mazărea, se condimentează şi se fierb la foc înăbuşit 10 pănă la 15 minute.

Tăiţeii (spaghetele) îi fier­bem în apă sărată, în plasa. Peste tăiţei (spaghete) turnăm sosul. Se serveşte imediat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.