Taitei cu legume

Printeaza

Taitei cu legume 

Ingrediente:Taitei cu legume

  • 3-4 morcovi
  • o mână de mazăre verde
  • 250 g tăieţet laţi
  • 1 lingură ulei
  • 2 ouă
  • 200 g smântână
  • 100 g caşcaval sau telemea rasă
  • sare
  • piper
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai rondele morcovii, apoi îi pui la fiert 6 minute în apă cu sare. Speli şi cureţi mazărea, apoi o adaugi peste morcovi după 3 minute şi le laşi să fiarbă.

Când sunt gata, le strecori şi le laşi deoparte. Fierbi tăieţeii în apă cu sare şi după 10 minute îi strecori, îi treci sub un jet de apă rece. Amesteci pastele cu morcovii, mazărea şi untul şi le pui pe toate într-o formă unsă cu ulei.

Baţi ouăle cu smântână şi jumătate din caşcaval, pui sare şi piper după gust şi torni sosul peste legume şi paste. Presari şi restul de caşcaval şi dai forma la cuptorul încins în prealabil, timp de 30 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.