Taitei cu ciuperci

Printeaza

Taitei cu ciuperci din: taitei, ciuperci, bacon afumat, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Taitei_cu_ciuperci

  • o punga taitei lati
  • 5-6 ciuperci albe
  • 200 g bacon afumat
  • o lingura ulei
  • cateva fire patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet.

Intre timp, ciupercile se spală, se taie si se călesc 10 minute într-o linguriţă de ulei, iar separat baconul se căleşte într-o tigaie fără ulei.

După ce au fiert pastele, se trec rapid sub un jet de apă rece, se scurg foarte bine într-o strecurătoare si apoi se amestecă bine cu ulei.

Se pun apoi peste paste ciuperci şi bacon, se potriveşte gustul de sare si piper si se aduc la masă cu pătrunjel deasupra.

Taitei cu ciuperci

Taitei_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu sos de ciuperci si masline

Paste cu sos de ciuperci si masline

Paste cu sos de ciuperci si masline din: penne, ciuperci porcini, ciuperci champignon, masline verzi, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper alb. Ingrediente: 300 g penne 150 g ciuperci porcini 200 g ciuperci Champignon 100 g masline verzi 1 catel de usturoi 30 ml ulei de masline extravirgin sare piper alb   Mod […]

Paste integrale cu ciuperci si usturoi

Paste integrale cu ciuperci si usturoi 

Paste integrale cu ciuperci si usturoi din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g paste integrale 300 g ciuperci 250 ml smântână 2 căţei de usturoi 1 lingură unt sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul dat […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.