Tăieţei cu somon picant

Printeaza

O reteta de taitei cu somon picant din: taitei, supa de pui, fileuri de somon, ardei iute, ceapa verde, sos de soia, coriandru si lime.

Ingrediente:Tăieţei cu somon picant

  • 1 pachet de tăieţei ramen sau de tăieţei instant cu ou
  • 750ml supă de pui sau de legume, gata făcută
  • 2 fileuri de somon fără piele
  • 1 ardei iute roşu, tăiat în felii
  • 2 cepe verzi, tăiate în felii
  • sos de soia
  • ½ legătură de coriandru, tocat
  • lime sau lămâie, tăiată în sferturi

Mod de preparare:

Se fierb tăieţeii urmând instrucţiunile de pe pachet şi se împart în două boluri. Se încălzeşte supa într-o tigaie adâncă şi – după ce fierbe constant – se adaugă somonul. Se lasă pe foc două minute, apoi se adaugă ardeiul, ceapa verde şi un strop de soia şi se mai lasă trei minute până când somonul devine tare.

Se aşază câte o bucată de somon în fiecare bol, apoi se împarte şi supa între ele. Se adaugă coriandru şi se stoarce puţină lămâie sau lime deasupra.

Tăieţei cu somon picant

Tăieţei cu somon picant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.