Taietei cu rosii

Printeaza

Taietei cu rosii din: suc de rosii, rosie, ardei, taietei, fasole, ciuperci, cimbru, usturoi, patrunjel, sare.

Roșiile sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali. Acestea conțin vitamina C, potasiu, vitamina K, vitamina A, fier și fibre. Sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți, cum ar fi licopenul, care oferă roșiilor culoarea roșie caracteristică și este asociat cu reducerea riscului de anumite boli.

Vitamina K si Calciul, doi nutrienti furnizati de rosii, sunt excelenti factori de fortificare si regenerare a tesutului osos. Licopenul s-a dovedit util in imbunatatirea masei osoase.

 

 

Ingrediente:Taietei cu rosii

  • 2 ceşti suc de roşii
  • 1 roşie decojită
  • 1/2 ardei verde
  • 250 g tăieţei fără ou
  • 1 ceaşcă fasole boabe crude
  • 200 g ciuperci tăiate rondele
  • 1/2 linguriţă cimbru
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • pătrunjel proaspăt
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea boabe se înmoaie şi se fierbe cu o foaie de dafin.

Tăieţeii se fierb 8-10 minute, se strecoară şi se trec printr-un jet de apă rece.

Toate ingredientele în afară de tăieţei se lasă să se fiarbă 30 de minute.

Compoziţia se îngroaşă şi dacă este necesar se îndepărtează foaia de dafin.

Se pun tăieţeii peste aceasta şi se amestecă bine.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

retete

Taitei cu brânză și sos de roșii

Taitei cu brânză și sos de roșii din: taitei, branza proaspata, sos de rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, oregano. Această rețetă de taitei cu brânză și sos de roșii este o combinație delicioasă de paste, brânză și sos de roșii, care aduce un gust cremos și aromat pe care îl vei aprecia […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.